INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 23 de setembre del 2014


L’OPTIMISME DEL GOVERN SOBRE LA SITUACIÓ ECONÒMICA NO CORRESPON AMB LA REALITAT





"Hi ha una "certa millora" en l'àmbit de la macroeconomia, però es tracta d'una millorança que no aconsegueix a les persones".


Manifestem que es veu "amb bastant preocupació" aquesta actitud del Govern, que va considerar que es podia deure a "raons electoralistes o unes altres", però que no es correspon amb la realitat del país. “Hi ha una "certa millora" en l'àmbit de la macroeconomia, però això no suposa "abandonar la crisi" i, en qualsevol cas, es tracta d'una millorança que no aconsegueix a les persones.
 
Insistim que encara existeixen amenaces sobre una tercera recessió, recordem que Espanya sempre acompanya al cicle europeu "però amb dos trimestres de retard", per la qual cosa "el risc d'una tercera recessió pot estar present" i, malgrat febles millores, segueix havent-hi una "dada demolidora": en el segon trimestre de 2014 s'han treballat menys hores que en el mateix de 2013.
 
Finalment subratllem que, amb la intensitat amb què creix l'ocupació a Espanya, de seguir així, es trigaran més de 14 anys a recuperar els 3,5 milions d'ocupacions perdudes en la crisi i va demandar del Govern que aprofiti la reforma fiscal per tenir els recursos necessaris perquè la política pressupostària de 2015 sigui expansiva i aconseguir de la UE "més marge temporal" per reduir el dèficit.

 

Calella a 23 de setembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada