INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 19 de novembre del 2014


CONDEMNEM L’ACTUACIÓ DE L’EXÈRCIT i CONSIDEREM INCOHERENT i ELECTORALISTA L’ACTITUD DEL PP SOBRE LES PROSPECCIONS PETROLÍFERES



Davant el greu incident produït en aigües canàries entre tres zodíacs de Greenpeace, que protestaven enfront del buc perforador de Repsol, i dues llanxes de l'exèrcit espanyol, considerem inadequada i desproporcionada la utilització d'embarcacions militars en qualsevol activitat repressiva o obstaculitzada a de protestes socials. A més, l'actitud del Partit Popular en relació amb l'exploració/explotació d'hidrocarburs resulta profundament contradictòria, incoherent i d'un desmesurat oportunisme electoral.

El Partit Popular és capaç de defensar una cosa en l'àmbit estatal i la contrària en els àmbits autonòmics que governa, de manera que és impossible establir polítiques de consens quan es pretén, en qüestió energètica, ser alhora Govern i oposició.

L'alta dependència energètica d'Espanya i l'elevada factura que per això es paga anualment (45.000 milions d'euros), suposa un llast per al desenvolupament econòmic, la competitivitat i l'ocupació.

Per garantir un desenvolupament industrial sostenible, és obvi que no hi ha una única solució que de resposta a totes les necessitats energètiques i mediambientals. És la combinació de diferents fonts les que poden donar lloc a l'aprovisionament primari i al mix energètic. Per tot això, resulta necessari definir un mix energètic que integri i complementi totes les possibilitats de subministrament, prioritzant mesurades d'estalvi, eficiència i canvis en els hàbits de consum.

No obstant això, resulta imprescindible que el debat s'abordi amb arguments científics i tècnics (raó per la qual el Govern hauria d'instar un pronunciament, basat en evidències, de les principals institucions científiques del país). És necessari també que es busquin consensos polítics i sindicals, prioritzant els criteris de protecció de les persones i del medi ambient.


  • Defensa: la Armada evitó que Greenpeace cometiera "un delito de piratería"

  • Defensa asegura que la Armada "hizo lo que tenía que hacer" porque Greenpeace iba a cometer un "delito de piratería"
EUROPA PRESS      



Calella a 19 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada