INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 27 de novembre del 2014


CCOO i UGT CONVOQUEN UNA JORNADA DE MANIFESTACIONS EL 29 DE NOVEMBRE SOTA EL LEMA "DIGNITAT I DRETS"


 
CCOO crida a participar en les manifestacions convocades per dissabte que ve, 29 de novembre, a les principals ciutats del país, per la DIGNITAT I DRETS i en senyal de rebot a les polítiques socials i econòmiques del Govern.

Noves accions de protesta per exigir que els Pressupostos Generals de l'Estat per 2015 estiguin al servei dels col·lectius més vulnerables i siguin un estímul per crear ocupació de qualitat, recuperar els salaris i una major protecció a les persones aturades.

Així mateix, CCOO mostrarà el seu rebuig a la llei de seguretat ciutadana i reiterarà la seva denúncia dels procediments administratius i penals oberts a centenars de sindicalistes i treballadors per exercir el dret de vaga i defensar la llibertat sindical.


A Catalunya hi ha convocades dues manifestacions:

A Lleida a les 18h a la Plaça Ricard Vinyes manifestació convocada per la Marea Blanca de Lleida contra el Consorci Sanitari de Lleida, la primera passa que vol fer el govern CIU per privatitzar la sanitat pública.

A Barcelona a les 17,30 a la Plaça Universitat manifestació convocada per les marxes per la dignitat.

CCOO de Catalunya participarem activament a les manifestacions. A Lleida hi participarà en Joan Carles Gallego juntament amb les persones del sindicat i treballadores que acudiran de molts indrets del país. Hi ha autocars per a qui vulgui acudir des de Barcelona (contacteu amb la Federació de Sanitat). El punt de trobada de CCOO a Lleida és a les 17,30 als jardins de l’Hospital Arnau de Vilanova des d’on es baixarà en columna fins a la capçalera de la manifestació.

A Barcelona hi participaran activament els companys i companyes de la Federació d’Educació. El punt de trobada de CCOO és a les 17,30 a Pelai/Plaça Universitat.


US ESPEREM !!!


Calella a 27 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada