INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 11 de novembre del 2014


VALOREM POSITIVAMENT LA GRAN PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN LA JORNADA DEL 9 DE NOVEMBRE



Valorem positivament la gran participació de la ciutadania en la jornada del 9 de novembre, que de forma cívica i pacífica s’ha mobilitzat per denunciar i reivindicar el dret a decidir davant l’actitud autoritària i antidemocràtica del Govern de l’Estat.
Considerem que la jornada de participació del passat 9 de novembre s’inscriu en un context de greu crisi política i institucional que posa en evidència l’esgotament d’un model territorial, social i polític que ja no té capacitat de resposta davant dels problemes actuals de la ciutadania.
La forta mobilització ciutadana del 9 de novembre ha de permetre acumular forces per continuar exigint el dret a decidir amb plenes garanties democràtiques, vinculació jurídica i un debat previ sobre quin és el model de país que volem construir. Ara cal que des de la política es trobin els canals que permetin fer-ho possible.
També volem recordar la situació d’emergència social que està vivint bona part de la població catalana en forma d’atur, pobresa i desigualtats, que requereix respostes urgents sense dilacions. Per això cal que el debat nacional no focalitzi tota l’atenció política i vagi del costat del debat social i de la necessitat de donar respostes que no poden esperar.
Finalment, considerem que la gran participació ciutadana en la jornada del 9N ha de servir també per fer avançar el dret a decidir en altres qüestions de la vida social, política i del model de país que ens afecten, mitjançant el desplegament de la Llei de consultes aprovada pel Parlament de Catalunya.
Participació El Punt Avui
 

Calella a 11 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada