INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 4 de novembre del 2014


RECLAMEM CANVIS SUBSTANCIALS EN EL PGE 2015



Els sindicats van començar ahir amb el Grup Parlamentari d'Esquerra Plural una ronda de reunions amb grups parlamentaris, amb les quals, entre altres coses, pretenen denunciar que els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2015 tindran com a conseqüència un sector públic més petit, amb menys capacitat d'intervenció en l'economia i pitjors serveis públics.

Para CCOO i UGT, els PGE, tal com han estat presentats, renuncien a mobilitzar tots els recursos a l'abast de l'Estat per impulsar amb força el creixement i la creació d'ocupació de qualitat.

Els PGE redueixen en més de 3.671 milions el pressupost del Servei Públic d'Ocupació, a pesar que continua caient la taxa de cobertura dels aturats, sense utilitzar aquesta quantia en un pla de recuperació d'ocupació que permeti fer front a aquest repte, contra l'establert a la declaració de 29 de juliol, subscrita pels interlocutors socials i el Govern, que ha de concretar-se amb rapidesa, atès que els terminis establerts per a això s'estan complint ja.

Aquests PGE, juntament amb la reforma laboral, incrementen el risc de pobresa de treballadors i treballadores, en crear-se ocupacions precàries, tant en permanència, jornada i nivell salarial. Ja en l'actualitat, més del 12% de persones amb ocupació, estan en risc de pobresa, gairebé un 50% superior a la mitjana de la Zona Euro.

Aquests PGE, al costat de la reforma fiscal, limiten els ingressos tributaris, que ja suposen 7 punts percentuals de PIB inferior a la mitjana de la UE, incrementen la desigualtat en la societat i no fan front al frau fiscal.

Els PGE, fins i tot amb les previsions macroeconòmiques, sobre estimant l'augment de la recaptació per la millora de l'activitat, la qual cosa pot portar a majors retallades per complir amb els objectius de dèficit, si no es canvia substancialment la política econòmica i laboral a Espanya i en les institucions de la UE.

Calella a 4 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada