INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 13 de novembre del 2014



NEGOCIACIÓ

DEL

CONVENI



Davant les diferents informacions i comentaris que estan apareixent sobre la negociació del conveni col·lectiu, volem manifestar-vos la postura al respecte que hem consensuat a CCOO:

1.           Recuperació del contingut del VII Conveni de la XHUP amb l’actualització i adaptació a la normativa legal actual pel que es refereix a les guàrdies, recuperant el 5%, les pagues i la jornada. Taules salarials de 2008 com a referència.

2.           Recuperar el 100% de les DPO’s, treure el absentisme de les DPO per doble penalització, recuperar la carrera professional i creació del nivell D als grups 3 a 7.

3.           Reconeixement de les especialitats d’infermeria.

4.           Acumulació automàtica de les 20 hores anuals de formació que reconeix l’ET.

Els sindicats presents a la mesa (MC, UGT, SATSE i CCOO) hem decidit mantenir una postura unitària per part de tots els sindicats davant els reptes. També s’ha acordat que en cas que algun comitè d’empresa sigui cridat a renegociar les condicions laborals al seu centre, la resposta serà que mentre es mantingui la negociació de conveni no es negociarà en els centres de treball.

Us anirem informant de l’evolució de la negociació a mesura que es desenvolupi. Trovareu la informació a la nostra web   http://consorcisanitarimaresme.ccoo.cat/      


HA ARRIBAT EL MOMENT DE RECUPERAR TOT ALLÒ QUE ENS HAN PRES.

Calella a 13 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada