INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dilluns, 3 de novembre del 2014


CONVENI-PROPOSTA PATRONAL:
TOTA UNA VERGONYA!!!!!!!




Constitució de la Comissió Negociadora del  I Conveni del centres d’internament i d’atenció primària  amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut

El passat 29 d’octubre va quedar constituïda la Comissió Negociadora del I Conveni col•lectiu de treball dels centres que pertanyen a les xarxes d’internament i de centres i serveis sanitaris d’àmbit d’atenció primària d’utilització pública de Catalunya amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut.

Per la part social la Comissió Negociadora estarà formada per 6 membres de CCOO, 5 d’UGT, 2 de SATSE i 2 de Metges de Catalunya.

Es va acordar fer dues reunions setmanals que seran els dilluns i els dimecres, excepte la propera setmana que seran dimecres i dijous.

Les organitzacions patronals van lliurar una plataforma conjunta, que, pendent d’una anàlisi exhaustiva, ens sembla totalment desmesurada i que serà necessari que rebaixin molt les seves pretensions si es vol arribar a un acord satisfactori per a totes les parts.

Com a anècdota curiosa, cal destacar que el sindicat Metges de Catalunya va estar assessorat a la reunió per dos membres del sindicat CATAC. Estranya confluència d’interessos.

REUNIÓ DIA 29 D'OCTUBRE.VERGONYOSA LA PROPOSTA DE LA PATRONAL PEL CONVENI QUE SUBSTITUIRÀ AL CONVENI XHUP.

LLEGIU-LA !!!!. HEM DE FER PINYA ELS SINDICATS PER ACONSEGUIR SER ESCOLTATS I NO MANIPULATS. HEM AFRONTAT LA CRISIS DURANT MOLTS ANYS, NO TENIM UN AUGMENT DE SOU DESDE 2008, AL CONTRARI ESTEM MOLT PITJOR


 Plataforma patronal 29 octubre 2014           


Calella a 3 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada