INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 7 de novembre del 2014


ESTUDIEN TANCAR EL SERVEI DE CIRURGIA CARDÍACA DE TRUETA


El Departament de Salut s’està plantejant tancar l’any vinent el servei de cirugía cardíaca de l’Hospital Jose Trueta de Girona.
Si el plantejament de Salut progressa, els pacients gironins que hagin de sotmetre’s a una operació complexa de cor podrien ser intervinguts, a partir de gener de 2015, a l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, que es convertirà en l’Hospital de referència de la regió sanitària per a la cirurgia cardíaca del Trueta. I l’hospital de referència de la regió sanitària de Girona es quedaria sense el programa d’operacions cardíaques nou anys després que es posés en marxa desprès de llargues reivindicacions.
L’any 2006 l’ aleshores consellera de Salut, Marina Geli, va engegar el programa de cirurgia cardíaca al Trueta que funciona en col·laboració amb especialistes de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, que es desplacen cada setmana fins a Girona per dur a terme operacions programades a cor obert.
Actualment, el Trueta opera una tercera part dels malalts de cor gironins, mentre que les altres dues terceres parts són intervinguts en hospitals de Barcelona.

El punt Avui     

Calella a 7 de novembre de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada