INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 30 de juny del 2015








Què és?

CCOO de Catalunya fa un pas endavant i adapta el seu carnet a les noves tecnologies per identificar els afiliats i les afiliades. A més, obre la possibilitat que altres col·lectius relacionats amb el sindicat també tinguin la seva acreditació i la portin de la manera més fàcil possible: integrada en una aplicació gratuïta del seu telèfon mòbil.

Qui el pot instal·lar?

Hi ha diversos col·lectius que poden utilitzar l’e-Carnet.




Afiliats

Els afiliats i afiliades poden utilitzar el carnet per accedir a nombrosos descomptes i per fer valer els seus drets en la resta de serveis que s’ofereixen.



Delegats

Els representants de CCOO necessitaran el carnet per accedir a les assemblees o per acreditar-se davant dels treballadors.




Alumnes

Els alumnes de la Fundació Paco Puerto de CCOO de Catalunya poden acreditar-se com a tals en els examens, proves de nivell, etc.



Usuaris del GTJ

Els usuaris del Gabinet Tècnic Jurídic de CCOO de Catalunya podran identificar-se i rebre les notificacions relatives als seus expedients al mòbil.


CCOO de Catalunya fa un pas endavant i adapta el seu carnet a les noves tecnologies per identificar els afiliats i les afiliades. A més, obre la possibilitat que altres col·lectius relacionats amb el sindicat també tinguin la seva acreditació i la portin de la manera més fàcil possible: integrada en una aplicació gratuïta del seu telèfon mòbil.

L’App està disponible per a les plataformes iOS (des de la versió 6), Android (des de la versió 3.4) i WindowsPhone (des de la versió 8.1).

A més de la possibilitat d’identificar-te com a afiliat, delegat, usuari del Gabinet jurídic o alumne de la Fundació Paco Puerto, la instal·lació del Carnet dins l’App permet que la informació es mostri de manera personalitzada. Això suposa que veuràs les notícies del teu sector productiu, les del teu territori i les de la teva empresa de manera predeterminada, així com el teu conveni col·lectiu. D’altra banda podràs rebre missatges i notificacions d’informació del teu interès o personalitzades, com ara informacions sectorials rellevants, ofertes per a l’afiliació, avisos de la publicació del teu conveni, seguiment d’expedients jurídics al teu nom, etc.

Els col·lectius que poden utilitzar l’e-carnet són els delegats i les delegades de CCOO, els alumnes de la Fundació Paco Puerto, els usuaris del Gabinet Tècnic Jurídic, i tots els afiliats al sindicat CCOO de Catalunya, poden utilitzar l’e-carnet per accedir als nombrosos descomptes que ofereix el sindicat, així com per fer valer els seus drets en la resta de serveis que s’ofereixen.

Per instal·lar l’aplicació gratuïta de CCOO de Catalunya amb el teu carnet incorporat de manera automàtica, complimenta el accès al formulari i rebràs un email amb les instruccions a seguir.

Si tens algun problema tècnic relacionat amb el carnet posa’t en contacte amb nosaltres:

CARNET@CCOO.CAT
TF: 934812905

Calella a 30 de juny de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada