INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 24 de juliol del 2015

CCOO INFORMA

TERMOREGULACIÓ DELS EDIFICIS DE L’HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA



En la reunió de la Secció Sindical de CCOO  amb la direcció de la CSMS, per el tema de la termoregulació dels edificis del Hospital Sant Jaume de Calella. La direcció ens va comunicar:


   1.- En principi, nega la existència de averia de cap mena en les instal·lacions. Ho atribueixen al desgast de aquestes per el pas del temps.
   Neguen tenir constància d’aquestes situacions abans d’ara.

   2.- Donat la impossibilitat de construir un hospital nou, no mes queda la reparació i reforma del que tenim. Hi ha previst, la substitució de totes les instal·lacions de ventilació i termoregulació del nostre centre de treball; però  com es molt car, es farà de mica en mica. No tenen cronograma i amb molta seguretat estem parla’n de uns quants anys.

3.- De moment es faran actuacions d’emergència:

·        UPO: Instal·lació de 2 aparells de climatització  ( bomba de fred i de calor) adossats al sostre. S’instal·laran el proper dilluns 27 de Juliol.

·       Pal·liar l’incremento de temperatura disminuint l’efecte de les radiacions solars  directes.

·        Facilitar mes ventiladors, a on no es pugui actuar de moment.

   La direcció ens va demana temps per donar una solució definitiva i correcta, donat la complexitat del tema i els costos econòmics

   La Secció Sindical de CCOO del nostre centre, coincidim amb aquesta apreciació; però creiem que hem arribat a aquet punt, desprès d’anys de una planificació inadequada. Hem demanat solucions d’emergència per: UPO-UCIES, admissions d’urgències, traductor, àrea quirúrgica - sala de parts, planta cinquena (Gine-obstetrícia, Niu, pediatria). No tenim informació de si hi ha mes àrees del centre.

   Sol·licitem la vostra col·laboració fer-nos arribar les dades necessàries. Es molt important que feu constar per escrit a la direcció i als representants legals dels treballadors els incidents: augment de temperatura de nonats, mareig o desmai de treballadors i usuaris.

   Necessitem tenir informació escrita fidedigna per poder actuar. 

               
Gracies companys!!!


Calella a 24 de juliol de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada