INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 23 de juliol del 2015

EL GOVERN DE LA GENERALITAT ES NEGA A NEGOCIAR EL RETORN DE LES PAGUES i FA UNA OFERTA D’OCUPACIÓ PÚBLICA ABSOLUTAMENT INSUFICIENT PER MILLORAR ELS SERVEIS PÚBLICS i REDUIR LA CONTRACTACIÓ TEMPORAL



El dia 13 de març les organitzacions sindicals van demanar la convocatòria de la Mesa General de la Funció Pública, per negociar l'oferta d’ocupació pública del 2015, la recuperació de les pagues del 2012, 2013 i 2014,  així com la recuperació de mesures de conciliació personal i laboral i ajuts socials.

Finalment el Govern va convocar la Mesa el passat 17 de juliol de 2015, amb tres mesos de retard sobre la seva obligació legal, que és d'un mes des de la demanda d'una de les parts.

La reunió ha acabat sense cap acord  davant la postura tancada de l’Administració que s'ha negat a fer una oferta d’ocupació publica suficient i a establir un calendari de negociació sobre els temes retributius i de conciliació.

CCOO exigeix el Govern de la Generalitat:

-      Convocatòria de places suficients per atendre adequadament els serveis públics i reduir la temporalitat de les plantilles que és del 30% més o menys.
-    La restitució total de la paga del 2012 a tots els treballadors i treballadores de la Generalitat.
-      Establir un calendari de negociació per determinar els terminis de retorn de les pagues del 2013 i 2014, en els exercicis pressupostaris de 2016 i 2017.
-      Recuperar les mesures de conciliació per atendre necessitats personals i familiars i la seva aplicació a tots els col·lectius d'empleats públics



Calella a 23 de juliol de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada