INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 14 de juliol del 2015

"NECESSITAREM SET ANYS MÉS PER RECUPERAR ELS NIVELLS D’OCUPACIÓ ANTERIORS A LA CRISI”




"s'haurà sortit de la crisi quan els indicis de millora arribin a la ciutadania i a la qualitat de l'ocupació, a les prestacions i els serveis públics".

Espanya ha sortit de la recessió, però no de la crisi. l'augment de l'ocupació és tan "lleu" que "necessitarem set anys més per recuperar els nivells d'abans".

"sortirem de la crisi quan recuperem els estàndards de qualitat de vida d'abans que comencés, quan els indicis de millora arribin a la ciutadania ja la qualitat de l'ocupació, a les prestacions i els serveis públics". hi ha dues qüestions fonamentals: d'una banda, garantir que l'incipient repunt de l'economia arribi al conjunt de la ciutadania, pel que "cal millorar els salaris" i així fer justícia amb qui pitjor ho passa, i també millorar la demanda i l'activitat econòmica que portarà a més ocupació; això és, dinamitzar la negociació col·lectiva.

En referència a la situació grega, "el problema no és dels grecs", sinó del conjunt de la UE; a més, incumbeix a Espanya de manera doble: com a membre de la UE i també com a país que sofreix les conseqüències de la "austeritat.

En aquest sentit, la posició de CCOO és de "compromís" amb la construcció europea, amb la democràcia i amb la ciutadania que rebutja les polítiques de "austeritat" ineficaces econòmicament i greus en conseqüències socials."

Després de saludar el referèndum grec com a "expressió i exercici democràtic indiscutible", va recriminar l'actuació de les institucions europees, "més obstinades a castigar als grecs que a buscar solucions". "És inadmissible" que aquestes institucions "intentin penalitzar els grecs per votar un govern que presenta propostes contra l'austeritat i contra les polítiques d'austeritat animades des de les institucions europees"



Calella a 14 de juliol de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada