INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 30 de juliol del 2015

NOTA INFORMATIVA


EXTERNALITZACIÓ o PRIVATITZACIÓ

DEL LABORATORI




La secció sindical de CCOO us vol informar de la nova situació del servei del laboratori.

El passat 12 de Juny en una reunió “improvisada” per la cap de servei  es comunica a tots els treballadors del laboratori que a partir del 15 de Juny tots els hemogrames de consulta externa i els ambulatoris de primària es faran al LRC (Laboratori de Referència de Catalunya), situat a un polígon del Prat del Llobregat.

El dia 1 de Juliol se’ls torna a informar d’un nou canvi, al dia següent les mostres de Bioquímica també serien enviades al LRC.

I per últim a mitjans de Juliol passa el mateix amb el cultius genitals de Microbiologia i en previsió que marxin també els coprocultius en properes setmanes.

Tot això es tradueix en el retard de resultats implicant així una demora de les actuacions mèdiques en cas de valors crítics.

La secció sindical de CCOO de l’Hospital Sant Jaume de Calella, Cap Calella i ABS Malgrat-Palafolls pensa que la falta d’organització i planificació provoquen aquesta situació i manifestem el nostre rebuig a aquestes decisions



Calella a 30 de juliol de 2015


La Secció Sindical de CCOO de l’Hospital Sant Jaume de Calella, Cap Calella i ABS Malgrat - Palafolls, com a sindicat de classe, vetllem pel compliment dels drets col·lectius de tots els treballadors/res. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada