INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dissabte, 31 d’octubre del 2015

DEFENSEM LA SANITAT
PÚBLICA DE QUALITAT
DIPLOMATS/DES INFERMERIA

LLEVADORES i FISIOTERAPEUTES



Durant aquests últims quatre anys, han hagut canvis importants en l’Hospital i CAPs, han estat temps difícils, on hem vist com s’anaven perdent els drets aconseguits amb molt de temps de lluita i  grans sacrificis.

Els nostres centres sanitaris hi treballen diferents categories professionals coordinats i tots, així ho pensem fermaments, som indispensables pel seu bon funcionament. En un moment on el sistema permet reorganitzacions que entorpeixen el bon us dels recursos, on el desmantellament dels serveis esta permès per les diferents organitzacions governamentals, la manca de llits, les externalitzacions que volen optimització econòmica i produeix una pèrdua en el control de la despesa,... acaba produint un caos al voltant dels professionals que els obligar a estar més alerta que mai. 


Hem treballat per aconseguir millores generalitzades en totes aquelles qüestions que van a incidir en el desenvolupament laboral i professional d’infermeres, matrones i fisioterapeutes.

  • Degut a que els professionals es troben sotmesos a nombrosos riscos laborals que afecten la salut i poden arribar a tenir conseqüències molt negatives. La salut laboral és un objectiu fonamental de l’acció sindical que hem i estem realitzant.

  • Estem treballant en les especialitats, també hem treballat els nivells. Ha estat una feina fosca però sempre hem estat defensant els drets dels treballadors/es, i escoltant la vostra veu portant-la a les diferents taules de negociació.

  • Hem i estem treballant per a la defensa dels drets, el desenvolupament professional de tots els treballadors, actuant en la prevenció, la promoció, l’atenció i recuperació de la salut.

  • Hem i estem exigint l’increment de les plantilles d’infermeres i matrones, la ràtio de les quals de professionals quant a població i nombre de naixements se situa molt per sota de la mitjana dels països de l’OCDE.

  • Hem ofert cursos i formació gratuïts a tots els treballadors sense cap tipus de discriminació, amb gran èxit en tot ells.




Esperem que poseu en valor els esforços que ha fet la Secció Sindical de CCOO com a sindicat de classe al vetllar pel compliment dels drets col•lectius de tots els treballadors i treballadores.


Calella a 31 d’octubre 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada