INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 28 d’octubre del 2015

VOT PER 
CORREU


Com ja sabeu el proper 4 de novembre es realitzaran les eleccions per a constituir el comitè d’empresa, l’òrgan de representació del personal laboral de l’hospital Comarcal Sant Jaume de Calella, CAP Calella, ABS Malgrat- Palafolls, Magatzem Malgrat, Centres de Rehabilitació Tordera i Can Xaubet.
Si algú no hi serà present en el lloc i dia de la votació, pot emetre el seu vot per correu.

El vot per correu és un acte personalíssim que només té sentit quan el treballador/a preveu que no estarà al seu lloc de treball el dia de les eleccions.

El vot per correu és un acte personalíssim que no es susceptible de ser subsumit per cap altre persona, ni capitalitzat per cap central sindical (posant l’adreça de recepció de documentació la seu sindical).

Per poder fer-lo efectiu, prèviament el treballador/a  ha de comunicar a la mesa electoral que vol efectuar el seu vot per correu. Comunicació que s’ha de efectuar fins a 5 dies abans de la votació.

La comunicació s’ha de fer personalment a través de les oficines de Correos, exhibint el seu DNI  i s’ha de presentar en un sobre obert per ser datada i segellada pel funcionari de correus abans d’enviar-la per correu certificat.

La mesa electoral comprovarà què l’elector/a es troba inclòs al cens electoral, anotarà la petició i li farà arribar les paperetes electorals i el sobre on ha d’introduir el seu vot.

L’elector/a haurà d’introduir el sobre amb el seu vot i la fotocòpia del seu DNI en un altre sobre de majors dimensions que enviarà a la mesa electoral, novament per correu certificat.


Tot això, d’acord amb l’establert al Reglament d’Eleccions Sindicals regulat al Reial Decret 1844/1994, de 9 de setembre, especialment l’article 10, votació per correu.


Esperem la vostra participació.



Calella a 28 d’Octubre de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada