INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 8 d’octubre del 2015

ADVERTIM QUE PODRIA HAVER-HI NOVES RETALLADES DESPRÉS DE LES ELECCIONS GENERALS


S'ha aprovat les prioritats d'actuació de CCOO per al proper període, entre les quals destaquen la millora de l'ocupació i de la capacitat adquisitiva dels salaris, així com el restabliment de les xarxes de protecció social, la implantació d'una Renda Mínima i la universalització i millora dels serveis públics.

“L'objectiu número u de CCOO és contribuir al fet que es consolidi la incipient recuperació econòmica perquè arribi a la majoria de la societat, creant ocupació de qualitat i millorant els salaris”. Amb això, pretenem que el treball se situï al centre del debat polític, i així evitar que succeeixi com en les eleccions catalanes on el debat econòmic i social va ser desplaçat. Alguna cosa que podria repetir-se en les properes eleccions generals: “Preocupa que el Govern de la nació tingui de cara al 20 de desembre una pulsió similar, embolicant-se en la bandera del nacionalisme espanyol per eludir el debat de les retallades i les rebaixades salarials”.

Vam mostrar també la nostra preocupació perquè després de les eleccions generals s'apliquen noves retallades a causa que els Pressupostos Generals de l'Estat per 2016 no quadren amb els objectius de dèficit fixats per la Unió Europea (UE).. En aquest sentit, va manifestar que "comença a mosquejar" que proliferin les informacions sobre els comptes de la Seguretat Social, i alertem que després de les eleccions pugui haver-hi "una nova rebaixa de les prestacions socials".

Entre les prioritats del sindicat estan també reforçar la campanya de lluita contra la pobresa, així com participar activament en la lluita contra la violència de gènere i en la conscienciació sobre el canvi climàtic.



Calella a 8 d’octubre de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada