INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 30 d’octubre del 2015

DEFENSEM LA SANITAT PÚBLICA
DE QUALITAT
AUXILIARS D’INFERMERIA i AUXILIARS SANITARIS




Des de la secció sindical de CCOO defensem la Sanitat Pública de qualitat, que fa necessari recuperar tot el que s’ha perdut en aquest darrers anys de retallades i privatitzacions encobertes.


Els nostres centres sanitaris hi treballen diferents categories professionals coordinats i tots, així ho pensem fermament, som indispensables pel seu bon funcionament. Degut això us volem informa dels motius pels que us demanem el vot als Auxiliars d’Infermeria I Auxiliars Sanitaris de la Corporació:

  • Hem aconseguit per a aquestes categories professionals i per a tot el grup del 3 al 7 (Auxiliars, Portalliteres, Tècnics i administratius) que a partir de la signatura del nostre conveni puguem tenir els nivells com la resta de les categories.

  • Poder tenir l’Oportunitat de cobrar les DPO. Això, si en els anys de bonança, doncs fa anys que amb la joiosa crisi ni la veiem, encara que esperem i desitgem que això no duri molt. Seguirem lluitant per això, encara que seguim havent de sentir d’altres sindicats que era una discriminació per les auxiliars i portalliteres, doncs ens descomptaven l’absentisme. Desgraciadament, se li descompta a totes les categories

  • Hem ofert cursos i formació gratuïts a tots els treballadors sense cap tipus de discriminació, amb gran èxit en tot ells

  • I sobretot, i importantíssim, no hem negociat amb l’empresa cap rebaixa en els nostres drets. Tot el contrari: sempre ens hem posicionat, fins i tot amb el rebuig de la resta de sindicats, en NO passar de la nostra línia vermella que és el nostre conveni.


Tot això és una mostra clara que CCOO esta i estarà al costat del treballadors, sigui la seva categoria professional, i que lluitem per mantenir i aconseguir els drets que ens mereixem.



Calella a 30 d’octubre de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada