INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimarts, 27 d’octubre del 2015

MOTIUS PER AFILIAR-TE A CCOO

Afilia’t a CCOO

Ja som molts els treballadors i les treballadores de Catalunya i d'Espanya afiliats a CCOO, però encara ens faltes tu. 

Ens afiliem a CCOO perquè sabem que junts som més forts i perquè volem un sindicat nostre, independent de qualsevol poder econòmic o polític. CCOO és la primera força sindical perquè només ens pertany a nosaltres. 

CCOO és la nostra garantia, la protecció que tenim perquè la direcció de l'empresa no ens imposi els seus interessos i decisions. Per fer complir i millorar els nostres drets recollits als convenis col·lectius, les lleis i els acords socials. 

CCOO és la nostra força. Amb cada nova persona que s'afilia a CCOO som més i tenim més força per negociar millors salaris i condicions de treball a través dels convenis col·lectius. 

CCOO és el nostre suport. Davant dels problemes laborals, estar junts ens permet comptar amb el millor assessorament laboral i legal com a afiliades i afiliats. Estar afiliats a CCOO ens ajuda a accedir a la formació professional, per poder trobar o millorar la nostra feina. 

CCOO és la nostra protecció també fora de l'empresa, perquè com que és el sindicat més important del país, és també la millor garantia per mantenir i millorar la protecció social: les pensions, la protecció per atur, els drets de les persones amb dependències, els serveis públics, el transport, les infraestructures... 

CCOO està al nostre servei, i ens permet comptar amb importants avantatges com el Gabinet Tècnic Jurídic, la cooperativa d'habitatge, i els descomptes en assegurances i en gran quantitat de serveis. 



Tu hi guanyes, tots hi guanyem!




L'afiliació a CCOO ens dóna dret a:

Tot allò que necessitem saber sobre el nostre conveni, salari, liquidació, contracte, horari... 


Quan necessitem l'assistència d'un advocat o advocada o d'un economista, el nostre Gabinet compta amb més de 50 professionals especialitzats i de gran prestigi. 


A CCOO podem obtenir formació gratuïta i d’alta qualitat accedint a una àmplia oferta de cursos, a tot Catalunya. També disposem d'assessorament per a la cerca de feina. 

Assessorament per a persones immigrades i per treballar a Europa.
 
Aprofitant els més de 25 anys d'experiència en mobilitat de treballadors i treballadores, el nostre Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) ha ampliat el servei d'assessorament, adreçat als nouvinguts, amb un nou servei d'orientació i assessorament per a aquelles persones que volen anar a treballar a Europa, perquè ho facin en les millors condicions. 


A partir d'un any d'afiliació, a CCOO tenim dret a una pòlissa gratuïta de 9.000 € en cas de mort per accident. Així mateix disposem de condicions especials per contractar tot tipus d'assegurances a ATLANTIS, l'asseguradora social més important d'Europa. També comptem amb un pla associat de pensions. 


Com que som més de 150.000 persones afiliades, establim contractes de col·laboració amb empreses, professionals i comerços que ens permeten tenir importants descomptes en serveis tan diversos com el dentista, els espectacles, la roba o un cotxe. 



Som molt a prop teu!



Calella a 27 d’octubre de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada