INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

divendres, 27 de juny del 2014


"TRIBUTAR PER LA INDEMNITZACIÓ PER ACOMIADMENT SUPOSA GRAVAR DUES VEGADES A ELS QUI PERDEN LA SEVA OCUPACIÓ"






Manifestem que "la mesura que obligarà a cotitzar per les indemnitzacions per acomiadament" equival a "matar mosques a canonades", i que no aconseguirà els efectes que diu buscar el Govern. "A més de que perds l'ocupació, et fiquen un pal fiscal important”.
“El Govern hauria de retirar aquesta mesura abans del Consell de Ministres que aprovi l'Avantprojecte que va a enviar a les Corts” que perjudica a les persones que perden la seva ocupació, i buscar el consens. Tributar per les indemnitzacions per acomiadament no va a desincentivar la planificació de les indemnitzacions.
Perquè, de què estem parlant? Si parlem de 20, de 40, de 100 persones, no podem donar una puntada al conjunt de la gent que es veu comiat de forma involuntària del seu treball per solucionar aquest problema.
D'altra banda, demanem un pacte per a la protecció de les persones per ajudar a les famílies en exclusió o en risc d'exclusió com a conseqüència dels efectes de la crisi i de les polítiques de retallades aplicades. “Hi ha 750.000 llars, gairebé 1,5 milions de persones, sense cap tipus d'ingressos”, pels quals demanem l'aprovació d'una renda Mínima Garantida com a instrument contra la pobresa i l'exclusió social.


Calella a 27 de juny de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada