INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dimecres, 23 de setembre del 2015

DRET A DECIDIR SOBRE EL MARC INSTITUCIONAL i EL MODEL SOCIAL


Considerem que davant la crisi democràtica i institucional que estem vivint és necessari reforçar la democràcia. Per això, cal una participació directa de la ciutadania en els temes que l’afecten i que són del seu interès. El dret a decidir és un principi democràtic per defensar i que s’ha de poder exercir de forma àmplia, tant pel que fa al marc institucional com en relació amb el model social.

Catalunya és una nació i té dret a decidir el seu propi futur i la forma de relació que vol tenir amb l’Estat Espanyol. I les Comissions Obreres de Catalunya, en el 50è aniversari de la seva fundació, volen reafirmar aquest principi, que està vigent en els seus Estatuts des de la seva constitució. Per CCOO, la defensa dels drets socials i dels drets nacionals és indestriable.

El coneixement de la llengua catalana s’ha d’entendre com un dret de ciutadania i se n’ha de promoure l’ús en tots els àmbits. La nova realitat social reforça aquesta necessitat, per la qual cosa cal rebutjar els atacs contra la llengua i el model d’escola catalana, que busquen trencar la convivència.

Convençuts que no pot haver-hi progrés nacional sense progrés social, CCOO de Catalunya, fa una crida als nostres afiliats i afiliades a expressar, en els actes i mobilitzacions, la profunda aspiració de construir un país més just on viure i treballar amb drets. I poder-ho decidir amb plena llibertat.



Calella a 23 de setembre de 2015


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada