INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 29 de gener del 2015

REBAIXA EN L'ABONAMENT
PER APARCAR A L'HOSPITAL 2




GESTVIA rebaixarà un 58% l'abonament diari per a l'aparcament Hospital 2 que es va inaugurar ara farà un any. La nova tarifació entrarà en vigor a principis de febrer i el tiquet de 24 hores passarà a costar 2,50 euros, en comptes dels 6 euros actuals.

S'equiparà a les tarifes de llarga estada disponibles per als aparcaments del Roser i de la Muntanyeta. A més, es mantindran els tiquets de rotació per un temps mínim de 30 minuts, a raó de 20 cèntims d'euro. El bitllet màxim dispensat serà per un import de 2,45 euros.
Pel que fa a l'aparcament Hospital 1, just davant del centre sanitari calellenc, s'eliminarà el tiquet de 24 hores i només es podran comprar tiquets de rotació per un mínim de 30 minuts i un màxim de 4 hores.
En els dos pàrquings se suprimirà la possibilitat de comprar un abonament setmanal però s'hi podrà utilitzar el genèric per als residents de Calella.
L'horari de funcionament de l'estacionament regulat es mantindrà durant tot l'any, excepte diumenges i festius, de 8 del matí a 8 del vespre, migdies inclosos.


Calella a 29 de gener de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada