INFORMACIÓ SINDICAL A L'ABAST Secció Sindical CCOO Hospital de Calella

SECCIÓ SINDICAL DE CCOO DE L'HOSPITAL SANT JAUME DE CALELLA I ABS CALELLA-MALGRAT-PALAFOLLS

Benvolguts companys/es:

Oferim aquest espai que pretenem que serveixi com a canal de difusió de la informació generada a l'entorn sindical i laboral i, alhora, com a mitjà d'intercanvi d'impressions entre la nostra Secció Sindical de CCOO Hospital Sant Jaume de Calella i ABS Calella/Malgrat/Palafolls
i els treballadors de la nostra empresa.

Esperem que la informació penjada al bloc sigui de la vostra utilitat.

ccoohsjcabscm@gmail.com

dijous, 28 d’agost del 2014


"LA CREACIÓ D’OCUPACIÓ ES BASA EN UN EMPITJORAMENT DE LA SEVA QUALITAT”




Defensem la necessitat d'impulsar l'ocupació de qualitat i la pujada de sous i del salari mínim interprofessional (SMI), en resposta a unes declaracions en les quals el ministre d'Economia De Guindos defensa les polítiques d'austeritat que han fet recaure les retallades sobre els treballadors. "Són polítiques contra el món del treball".

Ramón Górriz, secretari d'Acció Sindical de CCOO, a propòsit d'unes declaracions del ministre d'Economia, Luis De Guindos, ha afirmat que la creació d'ocupació es basa en un empitjorament de la seva qualitat i critica que no digui gens de com es va a combatre un dels majors problemes d'Espanya: la desigualtat, ja que cada vegada és major la bretxa salarial i entre rics i pobres.

Defensem la necessitat d'impulsar l'ocupació de qualitat i la pujada de sous i del salari mínim interprofessional (SMI), i advoquem també per fer una reforma fiscal que proporcioni més ingressos a l'Estat i no beneficiï als rics. Així mateix, considera necessari millorar la xarxa de protecció social amb l'establiment d'una renda mínima que ajudi als 700.000 llars que manquen d'ingressos a Espanya, tal com va prometre el Govern en la reunió que va celebrar amb els agents socials el passat 29 de juliol.

Enfront de la millora de l'ocupació en 2015 que espera el Govern, advertim que la creació d'ocupació es basa en un empitjorament de la seva qualitat, al mateix temps que critica que el Govern no expliqui com es va a combatre un dels majors problemes d'Espanya: la desigualtat, doncs cada vegada és major la bretxa salarial i entre rics i pobres.

Per CCOO, el ministre no fa sinó defensar les polítiques d'austeritat que han fet recaure les retallades sobre els treballadors, quan la recuperació econòmica no pot basar-se en ocupacions precàries i rebaixes salarials, sinó que, al contrari, ha de passar per la millora del poder adquisitiu i per ocupacions de qualitat.

 

Calella 28 d’agost de 2014

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada